Skip to content

Uitvaartverzorger - Regio Coördinator - Gebied: Betuwe, Stuk Gelderland, Brabant, Noord Limburg

RemoteNederland, Zuid-Holland, NaardenUitvaartverzorging (Vast)

Functieomschrijving

Impact maken in een krachtdadige branche, dat typeert werken bij Meride. Met onze vernieuwende kijk op de uitvaartbranche, waarin een persoonlijke benadering en vrijheid centraal staan, gaan we samen voor het gemeende warme dankjewel van de familie. Dit zit in ons DNA, want bij Meride draagt iedereen daar op eigen manier aan bij. Aangezien onze organisatie groeit, zoeken we een enthousiaste Regio Coordinator om onze organisatie kracht bij te zetten. Vind je het fijn om betrokken te zijn bij een kleinschalig georganiseerde uitvaartorganisatie waar iedereen jou kent en jij iedereen? Een uitvaartbedrijf waar iedereen altijd voor jou als uitvaartverzorger klaarstaat, waar je veel vrijheid in aanpak zal ervaren, je je netwerk kunt vergroten en waar je altijd terecht kunt met al je vragen en hulpverzoeken?


Functieomschrijving

De rol van Regio Coordinator is nieuw in onze organisatie. Dat geeft jou de mogelijkheid om deze met veel vrijheid in te vullen betreft een zelfstandige dubbelrol. Enerzijds ben je uitvaartverzorger en anderzijds ben je in je gebied verantwoordelijk voor de kwaliteit van de andere Meride uitvaarten in de rol van Coördinator. Een functie met enorm veel mogelijkheden en kansen.

Als uitvaartverzorger weet je nabestaanden te adviseren en inspireren om zo tot een mooi afscheid te komen. Je bent van begin tot eind betrokken bij de uitvaart. Je hebt als hoofdtaak het regelen, plannen en uitvoeren van uitvaarten op een wijze die perfect aansluit op de wensen en beleving van de klant; informeert nabestaanden en begeleidt c.q. verzorgt de uitvaart afhankelijk van hun wensen; neemt meldingen van overlijden aan die via het Bedrijfsbureau binnenkomen; stelt kostenoverzichten en begrotingen op; bent aanspreekpunt voor het gehele proces van de uitvaart, zowel in- als extern in samenwerking met uw collega’s van het Bedrijfsbureau.

Als coördinator onderhoud je de contacten met onze freelancers. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit in jouw gebied; je bent het eerste aanspreekpunt voor de freelance uitvaartverzorgers; Je assisteert bij, en bezoekt andere Meride uitvaarten; je zet regio meetings op.
In de lijn val je onder de Manager Uitvaartzorg Nederland.


Wat bieden wij?

 • Een marktconform salaris.
 • Laptop, telefoon en lease-auto.
 • Een goed pensioenfonds.
 • Een merk met fijne kernwaarden.
 • Een informele werksfeer waarin mensen elkaar helpen, kennis delen en humor hebben

Vereisten

 • Je hebt ruime ervaring als uitvaartverzorger. Dit is echt een must;
 • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;
 • Je bent minimaal 32 uur beschikbaar, liefst full-time (40);
 • Je bent een organisatietalent, invoelend, betrokken, klantgericht, kwaliteitsgericht, communicatief sterk en een goede luisteraar;
 • Je hebt een grote dosis inlevingsvermogen, bent zeer geduldig en sterk in advies;
 • Je kunt planmatig denken en pro-actief handelen;
 • Een vakdiploma uitvaartverzorging is een pré, maar niet noodzakelijk. Ervaring als uitvaartverzorger daarentegen is echt een absolute must;
 • Je hebt een MBO/HBO diploma.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar