Skip to content

Uitvaartverzorger (Dienstverband)

RemoteNederland, Noord-Holland, NaardenUitvaartverzorging (Vast)

Functieomschrijving

Impact maken in een krachtdadige branche, dat typeert werken bij Meride. Met onze vernieuwende kijk op de uitvaartbranche, waarin een persoonlijke benadering en vrijheid centraal staan, gaan we samen voor het gemeende warme dankjewel van de familie. Dit zit in ons DNA, want bij Meride draagt iedereen daar op eigen manier aan bij. Aangezien onze organisatie groeit, zoeken we enthousiaste Uitvaartverzorgers om onze organisatie kracht bij te zetten. Vind je het fijn om betrokken te zijn bij een kleinschalig georganiseerde uitvaartorganisatie waar iedereen jou kent en jij iedereen? Een uitvaartbedrijf waar iedereen altijd voor jou als uitvaartverzorger klaarstaat, waar je veel vrijheid in aanpak zal ervaren, je je netwerk kunt vergroten en waar je altijd terecht kunt met al je vragen en hulpverzoeken? 


Functieomschrijving

De rol van Uitvaartverzorger is een uitdagende rol die joume veel ruimte voor eigen initiatief en doorgroei mogelijkheden binnen onze organisatie. Als uitvaartverzorger weet je nabestaanden te adviseren en inspireren om zo tot een mooi afscheid te komen. Je bent van begin tot eind betrokken bij de uitvaart. Je hebt als hoofdtaak het regelen, plannen en uitvoeren van uitvaarten op een wijze die perfect aansluit op de wensen en beleving van de klant; informeert nabestaanden en begeleidt c.q. verzorgt de uitvaart afhankelijk van hun wensen; neemt meldingen van overlijden aan die via het Bedrijfsbureau binnenkomen; stelt kostenoverzichten en begrotingen op; bent aanspreekpunt voor het gehele proces van de uitvaart, zowel in- als extern in samenwerking met uw collega’s van het Bedrijfsbureau.

De functie is onder te verdelen in 3 aandachtsgebieden:

 1. Je bezoekt mensen thuis om hen te laten kennismaken met Meride, hun vragen te beantwoorden en op basis van hun wensen een offerte voor de uitvaart uit te werken. Gedurende de tijd houd je contact met deze potentiele opdrachtgevers voor een uitvaart.
 2. Je verzorgt een groot deel van onze 'Ingetogen' uitvaarten. Dit zijn kleine uitvaarten met een informeel afscheid voor maximaal 15 personen.
 3. Maandelijks pak je ook enkele 'grotere' uitvaarten op.

Wat bieden wij?

 • Een leuk en fijn team van medewerkers op het hoofdkantoor in Naarden die jou volledig ondersteunen in je werkzaamheden.
 • Een set van mooie en professionele materialen om bij de klant heel goed beslagen ten ijs te komen.
 • Een goede vergoeding voor je werkzaamheden.
 • Hele korte lijntjes wat lekker snel schakelt.

Vereisten

 • Je hebt ruime ervaring als uitvaartverzorger. 
 • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;
 • Je bent een organisatietalent, invoelend, betrokken, klantgericht, kwaliteitsgericht, communicatief sterk en een goede luisteraar;
 • Je hebt een grote dosis inlevingsvermogen, bent zeer geduldig en sterk in advies;
 • Ervaring in het bespreken, regelen en verzorgen van uitvaarten.
 • Samenwerking voor de langere termijn.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar