Skip to content

Financieel-administratief medewerker

Nederland, Noord-Holland, NaardenFinanciele administratie

Functieomschrijving

Impact maken in een krachtdadige branche, dat typeert werken bij Meride. Met onze vernieuwende kijk op de uitvaartbranche, waarin een persoonlijke benadering en vrijheid centraal staan, gaan we samen voor het gemeende warme dankjewel van de familie. Dit zit in ons DNA, want bij Meride draagt iedereen daar op eigen manier aan bij. Op ons sfeervolle kantoor in Naarden, midden in de natuur, voel je je meteen thuis. Nee, bij ons is het zeker geen dooie boel; gezamenlijk lunchen, samen lachen en energie krijgen van het bijzondere werk wat we doen staat centraal. Aangezien onze organisatie groeit, zoeken we een enthousiaste nieuwe medewerker om onze organisatie kracht bij te zetten. Ben jij de persoon die we zoeken?  

De functie

Jouw directe collega's op onze financiële afdeling zijn Kelly en Manon (financieel-administratief medewerkers) en Istvan (Controller). Istvan is onze collega van het eerste uur en heeft alle ontwikkelingen van Meride door de jaren heen meegemaakt, hij is ook onderdeel van ons management team. Kelly is sinds oktober vorig jaar bij ons in dienst, Manon sinds april. Bij Meride werken alleen professionals die graag werken vanuit zelfstandigheid en eigen initiatief. Binnen de kaders is er veel vrijheid. En bij vrijheid hoort verantwoordelijkheid.

Door onze groei ligt er zoveel werk dat we nog een collega zoeken. Als financieel-administratief medewerker heb je, naast je vaste werkzaamheden, dan ook veel ruimte om je functie uit te breiden, passend bij jouw kwaliteiten en ambitie. Een dag in deze rol is dan ook zeer dynamisch.

Werkzaamheden

Je bent allereerst verantwoordelijk voor een zorgvuldig debiteuren- en crediteurenbeheer. Naast het aanmaken van debiteuren en kostenplaatsen omvat dit het opstellen en boeken van in- en verkoopfacturen en het verwerken van bankafschriften. Je ziet toe op de volledigheid van de uitvaartdossiers en de kostenbegrotingen voor uitvaarten. Ook neem je contact op met verzekeringsmaatschappijen, om voor onze klanten de polissen te innen. Samen met je collega’s van de afdeling beheer je de gedeelde mailbox en beantwoord je de telefoon. Als groeiende organisatie kijken wij continu hoe processen en werkwijzen beter kunnen. Je hebt zelf een actieve rol in het voorstellen van verbeteringen hierin. Je onderhoudt veel contact met je collega’s van de afdeling en de 6 medewerkers van het bedrijfsbureau.

Vereisten

  • Iemand met een financieel-administratieve opleiding op MBO-niveau en ervaring in het vakgebied;
  • Een digitaal vaardige, communicatieve en empathische persoonlijkheid. Die nauwkeurig is en goed het eigen werk kan plannen.
  • Ervaring met boekhoudpakketten en digitale documentverwerking. We werken zelf met Accountview en Basecone.
  • Woonachtig in een straal van ca. 20 km rond Naarden.
  • Een (online) assessment en/of meeloop-ochtend kan deel uit maken van de selectieprocedure

of

Apply with Indeed onbeschikbaar